Dæk og fælge – HJ Autorep i Hobro

 

Fra vores autoværksted står vi klar til at hjælpe dig med alle dine overvejelser omkring dæk og fælge.

Dæk og fælge har både stor betydning for bilens udseende og køreegenskaber, og kan være et flot pift, når det matcher bilen. HJ Autorep. i Hobro kan montere, spænde og afbalancere, så din bil kører sikkert og optimalt.

Men du skal stadig gøre dig nogle overvejelser, inden du anskaffer det nye biludstyr.

Når du vælger nye dæk og fælge skal du naturligvis sørge for at få en fælg, der passer korrekt, samt have dæk på, der er tilpasset årstiden. Dine fælge skal passe til bilens nav og omkreds, ligesom dæk og fælgene skal passe sammen. Desuden er det vigtigt med de rette dæk til sommer- eller vinterbrug. Gummiblandingen og mønstret er skræddersyet til årstiderne og de forhold, der har indflydelse på vejgrebet. De forskellige dæktyper har derfor også indflydelse på, hvordan dine dæk reagerer, når du bremser eller gasser op.

Vi hjælper og vejleder dig naturligvis gerne, så du er sikker på at få skiftet fælge eller dæktype i rette tid, og få det bedste match. Husk også at dækkene udvikles til at rotere i en bestemt retning, og derfor skal monteres korrekt. Hertil tilbyder vi montering, og sørger for, du får det maksimale ud af dine vinter- og sommerdæk. Samtidig sørger vi for en korrekt afbalancering, så du får den bedste kontrol med bilen, bedre brændstofsøkonomi og mange gode kilometer med dækkene.

Kig forbi HJ Autorep. i Hobro. Vi er klar til at rådgive om investering i nye dæk og fælge.

Få uforpligtende tilbud nu