HJ Autorep. – dit professionelle autoværksted i Hobro

 

Hos HJ Autorep. udfører erfarne mekanikere store som små autoreparationer, klargøre til syn og holder din bil godt kørende.

Autoværkstedet HJ Autorep. er beliggende i Hobro, hvorfra vi tilbyder vores mangeårige ekspertise og kompetencer. Du kan få udført alle typer af reparationer, på alle typer af biler, og du beholder naturligvis fabriksgarantien.

Vores dygtige mekanikere tager hånd om din bil, og bundsolidt udstyr og ny teknologi er med til at sikre kvalitetsarbejde, når vi tager vare om bremser, støddæmpere, dæk og fælge, olietjek, serviceeftersyn, ferieklar bil eller helt anden opgave.  De mange år i branchen har givet vores medarbejdere i det dygtige team erfaring med alle typer af bilmærker. Timevis af solidt håndværk ved forskellige autoreparationer fra værkstedet i Hobro, er blevet omsat til et indgående kendskab til den variation af biler, der findes på det danske marked. Derfor kan du forvente kvalitetsarbejde uanset hvilken model, du er kørende i.

Fra vores autoværksted i Hobro har vi ligeledes gjort os mange års erfaring med genoprettelse af skader. Vi udfører reparationer i både små og store omfang, og din bil sendes gennemtestet tilbage på vejene.

Hvis tiden nærmer sig bilsyn, hjælper vi gerne med klargøring til synet. Mange opfatter synet som en træls og uundgåelig pligt, men faktisk kan det være en fordel at tænke på situation som en tur til ’bil-lægen’. Her bliver der nemlig set efter, at alt er, som det skal være; at bremserne ikke har nedsat effekt, at tilstopninger ikke koster dig ekstra på benzinudgiften etc.

Underordnet om din bil er oppe i årerne eller har få på bagen, så kan vi give dig et tilbud og klare det nødvendige arbejde, så din bil suser gennem synet allerede første gang, holder længere og har den billigste drift.

Husk at vi tilbyder alt fra små opgaver til totalløsninger inden for autoreparationer.

Vi ses hos HJ Autorep. – dit autoværksted i Hobro og omegn.

Få uforpligtende tilbud nu